Zakelijk Beter
Image default
Boekhouding

Bitcoins kansrijker door inflatie en de cbdc?

Veel mensen zien de bitcoin als een munt die niet meer wat opbrengt, als je nu nog moet beginnen met het kopen van bitcoins. Dat is echter in deze tijd echter niet helemaal meer waar. De bitcoin is namelijk een munt die nog serieus meedoet en een alternatief kan zijn voor de cbdc. Ook de inflatie van de euro, kan ertoe bijdragen dat investeren in bitcoin een goed idee kan zijn.

Wat is de cbdc?

Ging het even te snel? Hier even een verdieping. Cbdc staat voor Central Bank Digital Currency, oftwel de digitale euro. Waar mensen bang voor zijn bij de digitale euro is dat deze munt straks het gehele contant geld op de lange termijn zal doen verdwijnen. Daarnaast is er angst dat de munt ingezet wordt om burgers minder autonomie te geven. Dit betekent dat iemand bepaalde producten niet mag kopen of dat het ene eerst betaald moet zijn voordat er geld kan worden uitgegeven aan andere dingen. Dit kan dus de keuzevrijheid enorm beperken en de reikwijdte van de overheid en de banken enorm vergroten.

Inflatie en de bitcoint met bitcoin 360 ai

De inflatie van de euro kan ervoor zorgen dat de euro niks meer waard is. Dat lijkt een onmogelijkheid, maar het is eigenlijk helemaal niet gek. Het is namelijk zo dat 1 op de 5 munten het helemaal niet red. Die munten worden zo weinig waard dat je het niet meer als betaalmiddel kunt gebruiken. Bitcoins via bijvoorbeeld bitcoin 360 ai kan dan een alternatief zijn. Bitcoin 360 ai is een cryptohandelsbot.

Toekomst bitcoins?

Al met al zijn de inflatie en de cbdc ontwikkelingen om in de gaten te houden. Het kan dus interessant zijn om bitcoin nog een kans te gven met bitcoin 360 ai. Toch te link? Misschien is het dan een optie voor je om in plaats van in de euro, te investeren in goud.

https://bankr.nl/bitcoin360ai/