Zakelijk Beter
Image default
Telecommunicatie

Voip telefonie voor zakelijk MKB bij Vcare

Voip telefonie voor zakelijk MKB

Als ondernemer heeft u vast wel eens gehoord van hosted telefonie of Voip telefone. Het is anno nu de standaard binnen grote organisaties, en langzamer hand zien we ook MKB bedrijven overstappen op Voip zodat zij ook kunnen profiteren van de vele voordelen. Voip telefonie is op één vlak wezenlijk anders van traditionele telefonie en dat is dat er geen fysieke telefooncentrale meer is, maar dat alles in de cloud draait.

Voip zakelijk een perfecte oplossing voor de meeste bedrijven in Nederland omdat het simpel in gebruik, flexibel en schaalbaar is on-demand. En een ander groot voordeel is dat het kosten besparend werkt. Hoe dat allemaal kan? Lees dan gauw verder.

Vcare biedt het beste Voip telefonie techniek voor het MKB!

Vcare ontwikkelt al jaren cloud telefonie diensten voor zorg en MKB in Nederland. Wij zijn er voor de ondernemer zodat deze altijd bereikbaar is en blijft onder alle omstandigheden. Niet alleen met telefonie, maar ook met betrouwbaar internet en goede kwalitatieve apparatuur. Vcare begeleidt haar klanten hier bij op een persoonlijke manier met een 24/7 support service.

Een groot bijkomstig voordeel is dat Vcare diensten aanbiedt in de zorg. Hiervoor gelden andere, strengere normen dan voor het MKB en daar profiteert u van! U krijgt bij Vcare namelijk zeer veilige Voip diensten die moeten voldoen aan ISO 27001 en NEN 7510. Deze normeringen hebben betrekking op het beschermen van persoonsgegevens en voorkomen van ongewenste toegang. Dit dient in overeenstemming te zijn met de wet verordening persoonsgegevens AVG in Nederland. Onze Voip diensten gaan zodoende over een separaat datalijn en niet over de algemene internetverbinding. Hierdoor kunnen wij een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid garanderen over de data die over onze servers gaat.

Maatwerk voor iedere organisatie

Iedere organisatie is uniek, dat begrijpen we heel goed bij Vcare. Elk bedrijf heeft eigen telefonie wensen en eisen. Doordat we bij Vcare inhouse applicaties ontwikkelen kunnen wij maatwerk bieden aan iedere klant. Hierbij stemmen wij onze applicaties af aan de wensen van onze gebruikers, maar ook aan nieuwe ontwikkelingen in de markt om ervoor te zorgen dat Vcare connect, ons cloudtelefonie platform, altijd voldoet aan de nieuwste technieken. Een goed voorbeeld is het lanceren van Vcare Video connect waarmee veilig 1-zijdig en 2-zijdig beeldbellen mogelijk is én gebruikt mag worden voor zorgverleners in Nederland. Hiermee kunnen zij zorg op stand aanbieden en e-consulten aanbieden die gedeclareerd mogen worden bij zorgverzekeraar.

Geen dure telefooncentrale meer met Hosted VoIP voor zakelijk MKB

Eigen telefooncentrales worden in rap tempo vervangen door Hosted Voip zakelijk voor het MKB, waarbij de spraak dus over een een IP-netwerk overgedragen wordt. Hiermee is slechts één digitale infrastructuur nodig voor data en telefonie en zijn medewerkers niet meer gebonden aan een locatie. Er kan gebeld worden vanuit iedere locatie, met ieder gewenst telefoonnummer voor uitgaande gesprekken.

Bovendien is Voip telefonie ook heel flexibel. Denk aan drukke periodes waarbij u piekmomenten moet opvangen met extra hulp aan de telefoon. Het instellen van een keuzemenu of een terugbelverzoek. Of het toevoegen van nieuwe nummers voor medewerkers, en het weer blokkeren van nummers van collega’s die vertrekken. Genoeg situaties dus waarbij binnen (vooral) grote organisaties met veel medewerkers Voip zakelijk niet meer is weg te denken.

Nog meer voordelen Voip telefonie

Dat Voip MKB alleen maar voordelen biedt is duidelijk. We zetten ze op een rij voor u:

 • met 1 druk op te schalen
 • zeer veilig dankzij NEN7510 en ISO27001
 • goedkoper dan traditionele telefonie
 • altijd en overal bereikbaar in de hele wereld met uw eigen (vaste) nummer
 • geen onderhoud aan eigen telefoniecentrale
 • Integratie vast nummer op mobiel
 • abonnementen per telefoonnummer instelbaar

Natuurlijk regelen wij ook geschikte hoogwaardige hardware en extra diensten voor onze klanten. Wij leveren zodoende ook:

 • SIP trunking
 • Nummerportatie
 • 0800 nummers en 0900 nummers
 • Voip toestellen
 • Draadloze headsets
 • 24/7 Support en Helpdesk

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Maak een afspraak via 088-4800900 met één van onze adviseurs.

https://www.vcareconnect.nl