Zakelijk Beter
Image default
Materialen

Dozen op maat

Een op maat bedrukte doos is precies wat het zegt. Een doos met een willekeurige combinatie van tekst en afbeeldingen of tekst erop. Op maat bedrukte dozen zijn anders dan gewone dozen. Ze zijn ontworpen om je te helpen opvallen op de markt en te laten zien waar je merk om draait en waar je bedrijf voor staat. Er is geen limiet aan wat je op je dozen op maat kunt afdrukken. Je kunt superdoos.nl bezoeken voor meer voorbeelden en belangrijke details.

Waarom gebruiken bedrijven op maat bedrukte dozen?

Een bedrukte doos op maat worden gebruikt om dezelfde reden dat andere merk materialen worden gebruikt. Het zal een geweldige eerste indruk maken op klanten. Die eerste indruk begint met het uitpakken. Wanneer je klant zijn bestelling ontvangt, noteren ze hoe deze eruitziet. Wat zegt dat over je bedrijf? Ziet het eruit als iets dat ze thuis of op kantoor zouden willen hebben? Houd er ook rekening mee dat op maat bedrukte opvouwbare dozen zijn gemaakt van karton of kraftpapier. Ze komen plat aan en worden door de klant in vorm gevouwen. Opvouwbare dozen zijn de meest economische optie en kunnen zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant worden bedrukt. Opvouwbare dozen zijn ook zeer eenvoudig te monteren. Het is populair bij klanten die producten met hun eigen arbeid moeten verzenden. Dus zou het net zo goed een optie voor jou kunnen zijn!

Wat zijn de voordelen van een bedrukte doos op maat?

Verpakkingen op maat kunnen in kleine hoeveelheden worden besteld. Er zijn ook geen opstartkosten, dus of dit nu je eerste bestelling is of niet, dat maakt niet uit. Je kunt ook je eigen logo en artwork opnemen. Communicatie is misschien eenvoudiger en diverser, omdat je klanten onmiddellijk zullen herkennen waar hun pakketten vandaan komen. En natuurlijk val je zeker op tussen je concurrenten.