Zakelijk Beter
Image default
Materialen

De must-haves op kantoor

Op kantoor wil je het liefst zo efficiënt mogelijk werken. Daarom is het verstandig om verschillende must-haves tot je beschikking te hebben. Maar welke must-haves zijn dit precies? In dit artikel vertellen we je wat je allemaal op kantoor tot je beschikking zou moeten hebben.

Kabelbinders

Kabelbinders zijn een handige oplossing voor het vastmaken van snoeren en kabels. Dit betekend dat ze kunnen zorgen voor een hogere veiligheidsgraad op kantoor, daarnaast wordt de werkvloer er ook een stuk netter door. Kabelbinders zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een stevige houvast. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en sterktes, afgestemd op de specifieke snoer of kabel die je wilt vastmaken. Je kunt bijvoorbeeld kabelbinders bestellen bij wkk-europe.

Sta-zit bureau

Een sta-zit bureau zorgt ervoor dat een werknemer kan kiezen of hij wilt zitten of staan tijdens het werken. Dit kan gebeuren door middel van een verstelbare tafel hoogte. Studies hebben aangetoond dat het wisselen van werkhouding, dus het zitten en staan, kan zorgen voor minder fysieke klachten. Je zorgt er daarnaast voor dat je meer op een dag beweegt, waardoor je een gezondere levensstijl ontwikkelt. Dit wil je natuurlijk graag aan je werknemers meegeven

Goede wifi

Goede wifi is van groot belang voor een goede werkomgeving. Er zijn echter veel verschillende dingen die invloed hebben op de sterkte van de wifi. Zo is de plaatsing van de router van groot belang. Het liefst plaats je de route zo centraal mogelijk, dit zorgt dat er in elk hoekje van het gebouw wifi is. Ook de frequentie waarop de router werkt is van belang. Tegenwoordig werkt de meeste routers op de 2,4GHz-frequentie, maar er zijn ook routers die op de 5GHz-frequentie werken. De laatste biedt een stuk sneller internet, maar heeft wel minder dekking. Ook het aantal gebruikers en het aantal verbonden apparaten kan van invloed zijn op de snelheid van de wifi-verbinding. Als je dus een groot kantoor hebt, is het verstandig om sterkere wifi te nemen. Er zijn dus verschillende must-haves voor op kantoor. Kabelbinders zorgen bijvoorbeeld voor een veilig en netjes kantoor, sta-zit bureaus zijn goed voor de gezonde levensstijl en goede wifi is erg belangrijk.

 

 

https://www.wkk-europe.nl