Zakelijk Beter
Image default
Management

Bouw een unieke beursstand met truss

Beurstanden zijn er in vele soorten en maten, en ze verschillen ook vaak per branch en evenement. Soms is er niet veel ruimte voor een uitgebreide beursstand, en soms is er zoveel ruimte dat het onmogelijk lijkt om het op te vullen. Truss kan helpen om uw beursstand op te laten vallen, ongeacht de ruimte die u heeft.

De voordelen van truss voor uw beursstand

Een truss beursstand is praktisch, solide en biedt vele mogelijkheden. Het is een zichtbare en opvallende manier om uw plek op de beurs te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van verlichting die u aan de truss bevestigd. Daarmee kunt u het onderwerp van uw beursstand perfect verlichten, de producten van uw standruimte in het licht zetten of extra aandacht vestigen op een boodschap aan de muur.

 

Daarnaast is het voordelig dat het bij truss gaat om afzonderlijke elementen, waardoor het makkelijk is om met een truss ontwerp te komen die past bij de ruimte die u heeft. Zelfs als er ruimte is voor maar één trussbalk heeft u vele opties om deze in te zetten. U kunt bijvoorbeeld producten bevestigen aan de balk, of eventueel een scherm dat uw product uitlicht. Ook kunt u een reclamedoek vastmaken aan de truss en hiermee uw boodschap uitdragen naar de gasten.

Soorten truss voor uw beursstand

In ons verhuuraandbod vindt u verschillende constructies die u voor uw truss beursstand kunt huren. Denk aan verschillende truss balken, truss corners en andere bijzondere elementen. In ons assortiment bieden wij voor elke vraag een oplossing. Als u het lastig vindt om te kiezen welke optie het meest geschikt is voor uw beursstand, staan onze specialisten altijd voor u klaar. Geef uw wensen en eisen door en ontvang onderbouwd advies. Zo weet u zeker dat u voor uw beursstand de juiste truss uitkiest. Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies.

https://riggingbox.nl/truss-beursstand/