Zakelijk Beter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarvoor kun je de Vipbus inschakelen?

Waarvoor kun je de Vipbus inschakelen?

De Vipbus kun je huren voor een feestje, maar ook voor een leuk teamuitje. Er zijn tientallen redenen op te noemen waarom een vipbus huren leuk, maar vooral ook verstandig is. Zo zijn ze voorzien van een draadloos systeem waarmee je zowel audio als video kunt afspelen. Zo kun je bijna alle nummers vinden in Spotify. Echter kun je er ook voor kiezen om Netflix te gebruiken voor het streamen van films en series. Daarnaast hebben de bussen ook LED verlichting die je in verschillende kleuren kunt instellen. Maar je kunt het natuurlijk ook laten afwisselen zodat het een mobiele disco wordt. Deze bussen zijn geschikt voor gezelschappen tot wel 50 personen. 

Ook is het mogelijk om hierin te vergaderen, want er zijn overal in de bus LCD schermen gemonteerd. Natuurlijk zijn er ook andere voordelen waarvan je kunt profiteren zoals een gevulde koelkast met bier wijn en fris. Tevens is het ook mogelijk om andere dranken koud te laten leggen op verzoek. Ook is het mogelijk om catering aan boord te nemen. Zo kun je lekker een broodje of andere hapjes eten tijdens de reis of vergadering. En zo kunnen we nog wel uren doorgaan over alle voor- en nadelen van deze vipbus.

 

Iedereen op tijd op de bruiloft met de trouwbus

Een bruiloft is speciaal en daar wil je natuurlijk ook bijpassend vervoer bij hebben. Zo is een Trouwbus huren iets wat steeds meer wordt gedaan. Deze kun je huren voor de vrijgezellenparty met je vrienden, maar ook voor het vervoer naar de locatie zelf. Tevens is het ook mogelijk om alle gasten hiermee van A naar B te vervoeren indien je het op verschillende locaties gaat vieren. Zo heb je een bruiloft waar alles bij geregeld is. Daarnaast zijn deze bussen voorzien van draadloze microfonen. Zo kan iedereen alvast een speech geven voordat ze op de locatie zijn. 

Op deze manier houd je niet alleen meer tijd over om te eten, maar ook te dansen op de receptie. Daarnaast zijn deze bussen ook voorzien van LED verlichting en daardoor kun je ook een feestelijke sfeer creëren. Als je lekker met z’n allen karaoke wil gaan zingen, dan behoord dit ook tot de mogelijkheden. Ook is er een aparte bus waarin videoprojectie mogelijk is. Zo kun je als het ware gaan door een tunnel die gevuld is met de meest bijzondere avonturen van het echtpaar. Dit is zeker een leuk cadeau om te geven, maar ook om te krijgen.

 

Geef je eigen feestje in de partybus

Natuurlijk kun je een Partybus huren om je eigen feestje te geven. Als je dit met een groep doet is dit zeker te betalen. Want je hebt niet alleen het vervoer van A naar B, maar ook nog eens een gevulde koelkast zodat je vast kunt indrukken. Bovendien is er een professionele geluidsinstallatie beschikbaar zodat je ook lekker muziek kunt gaan streamen. Eventueel zou je de microfoons nog kunnen gebruiken om lekker mee te zingen. Tevens is hij voorzien van coole LED verlichting die nog meer sfeer geeft aan de beleving. Het is net of je al in de nachtclub bent en je zou bijna niet meer willen uitstappen. 

Er zijn bussen tot wel 50 personen en soms worden we ook ingehuurd door evenementen. Zij laten de bus dan ook beletteren zodat hij herkenbaar is voor de mensen. Eventueel is het ook mogelijk om een lasershow te laten organiseren of gebruik te maken van rookmachines. Om het nog spectaculairder te maken kan je zelfs een vuurshow op het dak laten zetten. Ook kun je door een video projectie tunnel lopen en nog veel meer…

 

De voordelen van trouwvervoer

Het Trouwvervoer is natuurlijk net even wat anders als normaal. Je wil namelijk dat de mensen alvast voorpret hebben in een van de vipbussen. Daarnaast gaat het echtpaar natuurlijk in de limousine, want de grote jurk heeft veel ruimte nodig. Echter verzorgen wij ook het vervoer van de ene naar de andere locatie. Ook zijn er natuurlijk verschillende amerikaanse luxe auto’s, want je trouwt immers maar een keer. Tevens is het ook mogelijk om alles in de koninklijke sfeer te doen. De bussen kunnen zo omgetoverd worden tot een koninklijke entree.