Zakelijk Beter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Van historisch pand naar modern bedrijfskantoor

Wat vroeger een inktfabriek was, is nu een ondernemerscentrum. In de OC de Pelikaan zijn er een aantal bedrijven gevestigd. Ondernemers kunnen in dit historische pand in het hartje van Zevenaar een ruimte huren, waarbij alle verschillende gewenste faciliteiten aanwezig zijn. De geschiedenis van het pand getuigt ook van een rijke ondernemerstraditie. Voorheen was het namelijk de thuisbasis van inktfabrikant Gimborn. Veel later is dit overgenomen door Pelikan. Het centrum wil nu de historische verbinding behouden door de naam ‘Pelikaan’ te gebruiken. Het grootste voordeel van huren in dit pand, is de toplocatie tegenover het station in Zevenaar. Dit maakt een bedrijf voor iedereen makkelijk toegankelijk.

Flexibel voor startende ondernemers

Voor ondernemers die nog maar net starten of waar er veel beweging in de organisatie is, is het erg handig dat huurcontracten flexibel zijn. Een bedrijfspand huren in Zevenaar is een goede keuze voor bedrijven die centraal gevestigd willen zijn, maar zich toch in het groene Gelderland willen bevinden. En voor starters nog een voordeel – de ruimte is betaalbaar, maar heeft de professionele en zakelijke uitstraling die je er wel van zou verwachten.

Het voordeel van de verschillende ruimtes

Ondernemers of bedrijven die interesse hebben om zich te vestigen in dit historische bedrijfspand OC de Pelikaan, kunnen een laagdrempelige en persoonlijke rondleiding aanvragen om de verschillende opties goed te verkennen. Het gebouw heeft het voordeel  dat er veel verschillende ruimtes beschikbaar zijn, voor bijvoorbeeld vergaderingen of demo’s met klanten. De professionele en moderne uitstraling is uitstekend voor starters en beginnende ondernemers om hun business een boost te geven en te laten groeien. Bekijk de mogelijkheden op: https://ocdepelikaan.nl/