Zakelijk Beter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw eigen bedrijfskleding laten maken

Bedrijfskleding kan van enorm grote waarde zijn voor iedere organisatie. Het zorgt voor gelijkheid onder de werknemers, zo ontstaan er geen verschillen wanneer de ene werknemer zich wel een duur T-shirt kan veroorloven en de ander niet. Buiten dat dit probleem wordt voorkomen zorgt dezelfde kleding ook voor een gevoel van verbondenheid en dit stralen de werknemers natuurlijk ook uit richting de klanten. Verder is bedrijfskleding in sommige branches ook broodnodig, als bescherming voor jezelf of natuurlijk een ander. Zo werkkleding op de bouwplaats uiteraard stabiliteit en veiligheid bieden. Er zijn zoveel opties als het gaat om bedrijfskleding, voordat u bedrijfskleding gaat bestellen is het voor u belangrijk op de hoogte te zijn van deze opties. Zo weet u precies wat u te wachten staat. In dit artikel zullen de belangrijkste stappen tot aan het bestellen van de bedrijfskleding worden toegelicht.

Outfit samenstellen

Het is belangrijk eerst polshoogte te nemen bij de werknemers. Wat zien zij zitten? Willen ze bijvoorbeeld alleen de top van de outfit of zien zij een complete outfit (inclusief broek) wel zitten? Belangrijk bij het samenstellen van de outfit is rekening te houden met de werkzaamheden. Wanneer de werknemers veel buiten zijn is het bijvoorbeeld handig een jas te bestellen voor de koudere dagen. Werknemers die veel binnen zijn en fysiek werk verrichten hebben juist weer iets luchtigs als een polo of T-shirt nodig. De kleding kan dus per werknemer verschillen, het is belangrijk hier rekening mee te houden.

Bedrijfskleding

Kleur kiezen

Na het samenstellen van de outfit en het uitkiezen van de benodigde kleding is uw volgende opdracht de kleding vorm te geven. Allereerst kiest een kleur voor uw product. Het is belangrijk dat deze past bij de huisstijl van uw organisatie. Op deze manier creëert u herkenbaarheid.

Wel of geen logo?

Uw hoodie of vest laten bedrukken? Wat ons betreft onmisbaar. Hiermee maakt u van uw kleding een stukje marketing. Niet alleen zorgt het logo voor herkenbaarheid onder de doelgroep, ook bouwt u een voorkeurspositie op. Dit omdat de organisatie aanvoelt als vertrouwd wanneer uw potentiële klanten dit vaker voorbij hebben zien komen. De kracht van herhaling. Buiten het vest laten bedrukken kunt u er ook voor kiezen het vest te laten borduren. Dit brengt geen bijzondere voordelen met zich mee, gevalletje persoonlijke voorkeur.

Bestellen maar

Als u alle stappen heeft doorlopen bent u klaar om de kleding te bestellen. Bestel nooit exact genoeg, bestel altijd iets meer. Het kan zijn dat er nieuwe werknemers worden aangenomen, of dat er kleding kwijtraakt. In dat geval is het fijn wat kleding op voorraad te hebben.