Zakelijk Beter
Image default
Transport en logistiek

Veilig versturen

Veilig je post versturen begint natuurlijk bij een envelop die geschikt is voor je post. We hebben allemaal verschillende soorten post en bij iedere soort post past een andere envelop. Zo zijn voor bepaalde dingen monsterzak enveloppen goed geschikt. In andere gevallen kun je misschien beter luchtkussen enveloppen gebruiken. En er zijn natuurlijk nog veel meer enveloppen die kunnen passen bij wat jij moet verzenden. We vertellen je hier in ieder geval meer over monsterzak enveloppen en luchtkussen enveloppen. Wie weet is dat precies wat je nodig hebt. 

 

Monsterzak enveloppen

Monsterzak enveloppen vouwen uit aan de onderkant. Daardoor zijn ze goed geschikt voor dikkere stapels papier. Of het nu gaat over veel vellen of juist dikker papier. Er kan een aardig pakket aan papieren in monsterzak enveloppen. Ze zijn ook geschikt voor kleine pakketten. Afhankelijk van het formaat boek kun je ook voor monsterzak enveloppen kiezen. Er zijn twee formaten monsterzak enveloppen. Qua kleur kun je crème of wit kiezen, waarbij die laatste iets dunner is. Daarnaast kun je je logo laten drukken, zodat de ontvanger direct weet waar de post vandaan komt.

 

Luchtkussen enveloppen

Luchtkussen enveloppen zijn voorzien van een laagje noppenfolie aan de binnenkant van de enveloppen. Hier kun je kleine, kwetsbare pakketten goed in verzenden. Ook voorkom je dat de post beschadigt wanneer het door de brievenbus op de grond terecht komt. Dat gebeurt nu eenmaal in de meeste gevallen met post naar huizen. Een luchtkussen envelop breekt dan de val en houdt de inhoud van de envelop beschermd. Ook luchtkussen enveloppen kun je laten bedrukken met je logo in kleur. Er zijn maar liefst 11 formaten verkrijgbaar. 

 

Met handige sluitingsstrip

Zowel de monsterzak enveloppen als de luchtkussen enveloppen zijn voorzien van een sluitingsstrip. Dat betekent dat je de enveloppen niet dicht hoeft te likken, maar de strip eraf kunt trekken waaronder een lijmstrip zit om de envelop mee te sluiten.