Zakelijk Beter
Image default
Transport en logistiek

Tips bij het inpakken van een cadeautje

Tips bij het inpakken van een cadeautje

Als je een cadeautje koopt in de winkel wordt het vaak mooi voor je ingepakt. Als je een cadeautje op internet besteld is de kans groot dat je het zelf mag inpakken. Vind je het lastig om een cadeautje mooi in te pakken? Met de goede benodigdheden en instructies is het heel simpel! Ben je benieuwd waar je op moet letten en wat je nodig hebt? Lees dan verder en ontdek de tips!

 

Benodigdheden

Bij het inpakken van een cadeautje heb je een aantal dingen nodig. Sommige dingen zal je waarschijnlijk al in huis hebben, zoals een schaar en plakband. Benodigdheden zoals dubbelzijdig tape of cadeaupapier zijn handig om van tevoren te bestellen. Wil je het cadeautje extra feestelijk inpakken? Bestel dan ook een mooi lint of leuk stickers voor op het cadeaupapier.

 

Verschillende vormen

Sommige voorwerpen zijn makkelijker te verpakken dan anderen. Een fles wijn kan je bijvoorbeeld beter verpakken in een cadeautasje, omdat het een ongelijke vorm heeft. Vierkante of rechthoekige doosjes zijn het makkelijkste om in te pakken. Bedenk dus eerst welke vorm het cadeautje heeft en of het mogelijk is om het zelf in te pakken. Als dit niet het geval is kan je beter een cadeautasje of cadeaudoosje bestellen om het cadeautje te verpakken.

 

Hoe ga je te werk?

Als je alle benodigdheden hebt verzameld is het tijd om aan de slag te gaan. Om te beginnen rol je het inpakpaper uit en leg je het voorwerp op het papier. Om te meten hoeveel papier je nodig hebt vouw je het uiteinde van het papier over het voorwerp heen. Knip daarna het inpakpapier af. Leg het voorwerp in het midden van het stuk papier en vouw de zijkanten over het voorwerp heen naar binnen. Als je dit gedaan hebt plak je een plakbandje erover, zodat het vast blijft zitten. Vouw de andere zijkanten van het papier tegen het voorwerp aan naar beneden. Pak vervolgens een plakbandje en plak het vast.

 

Ontdek het assortiment van Rotimshop!

Nu je weet wat je nodig hebt en hoe je te werk kan gaan, is het tijd om het cadeaupapier te bestellen. Neem eens een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het grote aanbod aan inpakpapier, stickers en cadeauverpakkingen. Heb je vragen of wil je meer informatie over een product? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.

https://www.rotimshop.nl/