Zakelijk Beter
Image default
Marketing en reclame

Waar let je op bij het bestellen van visitekaartjes

Wanneer je iemand tegenkomt, is het uitwisselen van gegevens vanuit commercieel oogpunt natuurlijk altijd goed om te doen. Dit kun je doen door alleen het telefoonnummer op te slaan, maar ook het uitwisselen van een visitekaartje is hiervoor een goede manier. Daarbij komt namelijk ook, dat je door middel van een visitekaartje ook direct kunt laten zien wat je bedrijf doet. Dus ook wanneer iemand pas later op de dag het visitekaartje pakt om nog eens rustig te bekijken, is het dus wel prettig dat niet alleen alle gegevens erop vermeld staan, maar dat het ook uitstraalt wat het bedrijf precies doet.

 

Het juiste logo

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Dus ga jij visitekaartjes bestellen, dan is het belangrijk om niet alleen na te denken over de tekst, maar ook over het logo. Wanneer het logo te klein is, dan valt het natuurlijk niet op. Is het logo te groot, dan loop je het risico dat de rest totaal uit beeld verdwijnt. Des te belangrijker dus om goed op te letten.  Je kan het logo ook groot op de achterkant van het kaartje zetten. Mensen zullen direct begrijpen wat jouw bedrijf doet. Het draagt ook bij aan de herkenbaarheid van je merk.

 

Contactgegevens

Uiteindelijk gaat het er bij visitekaartjes natuurlijk om dat alle bedrijfsgegevens staan vermeld. Vooral een telefoonnummer en emailadres zijn hierin essentieel. Omdat het natuurlijk een drempel kan zijn om deze te moeten opslaan, biedt een digitaal visitekaartje uitkomst. Een digitaal visitekaartje werkt namelijk door middel van een NFC chip, waardoor je niet meer alles hoeft in te voeren, maar het automatisch wordt overgenomen. Nu vraag jij jezelf vast af, wat is NFC? Dit is een chip die door je telefoon kan worden uitgelezen, waardoor informatie eenvoudig en snel kan worden verstuurd.