Zakelijk Beter
Image default
Marketing en reclame

Hey content creator! Zo neem je in alle rust een vlog of podcast op

Ben jij die veelzijdige content creator die zijn of haar hand niet omdraait voor een leuke blog of een inspirerende podcast? Maak het jezelf makkelijk en investeer in een geluidscabine! Zo neem jij in alle rust een podcast of vlog op zonder afleiding én met een perfect geluid!

Waarom is een eigen opnamestudio zo belangrijk?

Je zult het ongetwijfeld herkennen: als je veel buiten vlogt, heb je nu eenmaal vaak te maken met omgevingsgeluiden en mensen om je heen die in en uit het beeld lopen. Vind je dit storend en wil je liever in een rustige omgeving jouw opnames maken? Dan is een eigen opnamestudio ideaal. Onder andere omdat een opnamestudio het geluid in jouw omgeving filtert. Het zorgt ervoor dat het geluid van buitenaf gedempt wordt en het dempt ook het geluid van binnen in de geluidsstudio. Je kunt voor een geluidsstudio op maat kijken bij https://esmono.nl/. Hier vind je verschillende soorten studio’s om ontspannen in te kunnen vloggen. 

Een geluidsstudio heeft de beste akoestiek voor jouw opnames

Hoor je jezelf niet graag nagalmen in een lege ruimte? De geluidsstudio’s van Esmono Sound zijn zo ontworpen dat geluid goed geleid wordt in de ruimte. Hierdoor heb je dus geen last van een vervelende echo. Ook kun je in een geluidsstudio de verlichting precies goed afstellen zodat je opnames altijd van goede kwaliteit zijn. De allerbeste akoestiek heb je met een EXCELLENT geluidsstudio, maar de PRO en Basic geluidsstudio’s zijn ook hele goede alternatieven. 

Je hebt altijd voldoende privacy voor jouw opnames

Een geluidsstudio zorgt voor veel extra privacy in huis. Je kunt deze studio’s helemaal naar wens inrichten, maar je kunt ook de afmetingen helemaal zelf bepalen. Wil je dus een maat die niet standaard is, dan is hiervoor vrijwel altijd een oplossing te vinden. Wil je dus extra privacy en tegelijkertijd de rust om vlogs en podcasts op te nemen? Kies dan voor een geluidsstudio op maat. 

 

https://esmono.nl/