Zakelijk Beter
Image default
Internationale handel

Wat zijn de meest bedrukte promotieartikelen?

Relatiegeschenken zijn in veel bedrijven een gangbare praktijk om de banden met hun zakenpartners te versterken. Ook worden dergelijke attenties gebruikt tijdens congressen en beurzen. Er zijn promotieartikelen waar je altijd succes mee boekt. Denk daarbij aan de populaire geschenken als pennen met logo of mokken bedrukken.

 Waarom zou je moeten kiezen voor pennen met logo?

Er is een grote verscheidenheid aan pennen beschikbaar en je kunt er zeker een vinden die bij je budget past. Zo zijn er budgetpennen die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren die passen bij het merkthema van je zakenpartners en dat van jezelf. Het enige dat je hoeft te doen, is je eigen persoonlijke ontwerp indienen en je pennen met logo of mokken bedrukken, precies zoals jij dat wilt. Zo bespaar je geld en toon je jouw waardering aan je zakenpartners en klanten.

 Hoe handig zijn pennen met logo?

Hoewel de overdracht van informatie geleidelijk is verschoven van conventionele naar digitale middelen, blijft het maken van aantekeningen op een stuk papier met een balpen erg nuttig. Handgeschreven notities zijn immers niet gemakkelijk uit te wissen. Bovendien is de informatie die je schrijft met gepersonaliseerde pennen met logo altijd gemakkelijk toegankelijk, zelfs als je niet achter een computer zit. Daarom is het volkomen logisch om je zakenpartner en klanten pennen logo te sturen om hen je steun te tonen en hen een betrouwbaar alternatief te bieden voor het schrijven van gegevens.

Wat maakt gepersonaliseerde mokken en pennen met logo zo praktisch?

Je wilt met je relatiegeschenk niet alleen je waardering uitspreken aan je zakenpartners en klanten, maar ook hun leven gemakkelijker maken. Mokken bedrukken met je logo is een zeer praktische keuze omdat ontvangers dit relatiegeschenk ongetwijfeld meerdere keren zullen gebruiken. En met op maat gemaakte gepersonaliseerde pennen kun je er zeker van zijn dat ze comfortabel zullen zijn omdat deze items herbruikbaar, gebruiksvriendelijk en praktisch zijn: pennen met logo zijn klein genoeg om in elke zak te passen, terwijl mokken bedrukken de ontvangers in staat stellen op hun gemak te genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Mokken bedrukken: kies je voor sublimatie of zeefdruk?

Dit zijn de twee meest populaire technieken voor personalisatie, vooral als het gaat om mokken bedrukken. De redenen voor hun populariteit kunnen worden teruggebracht tot twee woorden: kwaliteit en duurzaamheid. Hoewel hun graveerprocessen totaal verschillend zijn, zijn de twee technieken perfect haalbaar op gebogen producten zoals mokken, zolang het mokmateriaal geschikt is. Natuurlijk heeft elk zijn voor- en nadelen en die kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze, afhankelijk van het type mok dat je wilt gebruiken.

Pennen met logo en mokken bedrukken

Pennen met logo zijn een perfecte keuze. Je kunt immers ook het logo van je partner of dat van jezelf graveren op duurzame blauwe inktpennen. Ze zijn niet alleen praktisch om op kantoor te hebben, maar hun stijlvolle uitstraling past perfect in de professionele sfeer van elke werkplek. Wat dat betreft is mokken bedrukken een optie die niet onder doet voor het bedrukken van pennen met logo.