Zakelijk Beter
Image default
Informatietechnologie

Managed cybersecurity diensten en IT Security

Informatiebeveiliging is een noodzaak en onderwerp van gesprek bij veel bedrijven en organisaties in Nederland. Niet voor niets, want het aantal cyberaanvallen stijgt explosief. De noodzaak van managed cybersecurity en security awareness is daarom groter dan ooit en zal naar verwachting de komende jaren toenemen.

Het in huis halen van externe exertise kan het verschil maken bij de weerbaarheid tegen cybercriminelen. Het interne kennisniveau is vaak ingehaald door technologische ontwikkeling. Met outsourcing van managed cybersecurity en/of security awareness heeft u alles in één keer goed en bent u cybercriminelen een stap voor. Dit is essentieel voor een volwassen en toekomstbestendige organisatie.

Als full-service IT dienstverlener en vertrouwd partner biedt Ultimum het volledige spectrum aan managed cybersecurity diensten. Van testing, beveiliging en monitoring tot het opstellen van risico analyses, wijzigen van processen en trainen van personeel. Met Ultimum als security partner bent u in goede handen en is jouw beveiliging op ISO-niveau of elke andere gewenste certificering. Hierbij wordt het NIST Cybersecurity framework als richtlijn aangehouden, waarbij de mens centraal staat, gevolgd door processen en technologie.

Managed Cybersecurity

Outsourcing managed cybersecurity en IT awareness

Wanneer u kiest voor outsourcing van managed cyberscurity services en it awareness ontvang u hoogwaardige dienstverlening en bescherming. De onafhankelijke zienswijze resulteert in innovatieve en professionele beveiligingstoepassingen. Maak een afspraak en ontdek de geschikte diensten voor uw situatie.

Ultimum zorgt niet alleen voor een waterdichte technische beveiliging, maar ook voor de gebruiker is aandacht. Toegangsrechten, processen, USB-gebruik en awareness zijn cruciale factoren en verdienen structureel aandacht. Onzorgvuldig gebruik van werkplekken of zakelijk handelen is één van de grootste dreigingen voor een organisatie. Phishing of telefonische oplichting ligt continu op de loer en alert personeel is daarvoor essentieel.

Middels trainingen, e-learning modules en coaching verhoogt Ultimum de cybersecurity awareness. Vervolgens voeren wij diverse phishing simulaties uit, waarbij gebruikers valse e-mails ontvangen. Op individueel niveau monitoren wij de handelingen en kunnen zo doelgericht extra training aanbieden. Zo werk je effectief aan de zwakste plek en beveiliging van de organisatie.

Voordelen: managed cybersecurity

  • 24/7 actieve monitoring en protectie
  • Ransomware en Malwarebescherming
  • Versleutelde e-mailcommunicatie
  • Risico- en Beleidsmanagement
  • Netwerk beveiliging
  • Extern specialisme
  • Kostenbesparing
  • Focus op eigen kernactiviteiten

Ook aan de slag?

Wees klaar voor de toekomst en breng de beveiliging op orde. Met managed cybersecurity en awareness oplossingen bent u cybercrime een stap voor.

https://ultimum.nl