Zakelijk Beter
Image default
Industriële goederen en diensten

20ft container kopen in 2022

Een 20ft container of een 20 voet container is een zeecontainer maat die veel wordt gebruikt in de transport sector. Dit formaat container is de standaard maat voor container schepen. De demontabele containers van Zelfbouwcontainer zijn iets kleiner, maar hebben wel meer mogelijkheden. In deze blog nemen we u mee in de mogelijke toepassingen. 

Mogelijkheden: 

Tijdelijke opslag

Deze containers zijn niet voor niets de populairste keuze in de logistieke wereld. Tegenwoordig worden de containers niet meer alleen gebruikt als transportmiddel. Door de grote van de nieuwe container is er namelijk binnen no-time extra opslagruimte beschikbaar. Deze extra ruimte kan gebruikt worden als (tijdelijke) opslag voor tijdens de verhuizing en/of als schuur aan huis.

Opslag werkvloer

Naast de opslag aan huis, leent de 20ft container zich ook als mooie oplossing voor bedrijven. Zo worden de containers ook vaak gebruikt voor opslag op de werkvloer van bouwbedrijven en bedrijven die werken met een 24 uursservice. 

Werkplaats

De 20ft container zou ook als (tijdelijke) werkplaats kunnen fungeren bij bijvoorbeeld een renovatieproject of op de bouwplaats. Door het compacte formaat van 6x2x2 meter neemt de container niet al teveel ruimte in beslag, maar heeft u toch de mogelijkheid om een droge werkplek te creëren. 

Evenementen

Doordat de containers van Zelfbouwcontainer demontabel zijn kunnen ze snel en eenvoudig worden opgezet en afgebouwd, ideaal voor tijdens/na uw evenement. Demontabel betekent dat de producten worden geleverd als bouwpakket en op elke gewenste plek eenvoudig kan worden opgebouwd. De gegalvaniseerde panelen zijn van licht materiaal waardoor deze eenvoudig kunnen worden verplaatst en worden gemonteerd aan elkaar en aan de vloer. Zo simpel als de Zelfbouwcontainer te monteren is, zo makkelijk is het ook om de container weer te demonteren en te verplaatsen met een heftruck.

Een container op maat

De 20ft container kan naar wens worden samengesteld, zo heeft u de mogelijkheid om een enkele of dubbele deur in de container te laten plaatsen. Ook de plaats van de deur is naar wens te kiezen. Naast de 20ft container hebben wij ook de 10ft (3x2x2m) in het assortiment en kan er een 40ft container worden gecreëerd door 2 20ft containers te koppelen. Zo is er voor elk wat wils!

De 20ft containers bij Zelfbouwcontainer
Onze 20ft containers zijn vanaf €2,299,00 ex. BTW te koop en tegen een meerprijs te kleuren in elke RAL classic kleur. Voor ieder type Zelfbouwcontainer hebben wij een breed assortiment van accessoires beschikbaar. Waaronder stellingen, schuiframen en dakramen. 

Standaard leveren wij onze Zelfbouwcontainers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Rozendaal. Wij kunnen, indien gewenst en tegen een meerprijs, de Zelfbouwcontainer ook bij u thuis of op het werk afleveren en voor u opbouwen. 

Bij Zelfbouwcontainer kunt u voor een minimale periode van 6 maanden een container naar keuze huren. Vooraf bespreken we uw wensen en sturen wij u een huurovereenkomst. Hierin staan de verantwoordelijkheden van beide partijen opgenomen, zo is voor iedereen heel duidelijk wat de afspraken zijn. 

Bent u overtuigd van de mogelijkheden en wilt u direct een 20ft materiaalcontainer of bouwcontainer bij ons kopen of huren? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in.

 

http://zelfbouwcontainer.nl