Zakelijk Beter
Image default
Groothandel

Nieuw magazijn

Werk jij in een magazijn en wil je een verandering aanbrengen op de werkvloer? Dan is dit artikel helemaal iets voor jou. Niet alleen het feit dat je met een super goed idee aankomt, maar dat jij ook nog het initiatief neemt om het nieuwe idee op tafel te leggen. Dat scoort altijd extra punten bij de baas, dat meedenken! 😉

 

Producten die je moet aanschaffen 

Om een magazijn een volledig nieuwe inrichting te geven zal je eerst wat producten moeten aanschaffen. Dit zullen magazijnstellingen zijn. Je kunt deze natuurlijk gewoon als tweedehands aanschaffen. Dat scheelt ook nog eens best wel wat geld. Er zijn best wel wat aanbieders van gebruikte en tweedehands producten in die sector. Als je gaat zoeken op magazijnstelling gebruikt, dan vind je zo al heel erg snel een hele hoop aanbieders van magazijnstellingen. Onder magazijnstellingen vallen ook dingen als een palletstelling, bandenstellingen, etc. Erg veel producten die je dus kunt aanschaffen. Zo is er voor elke sector wel iets wat van toepassing is. Bij een autogarage kun je dus bijvoorbeeld een bandenstelling aanschaffen, zodat alle banden in een stelling makkelijk en overzichtelijk bij elkaar kunnen liggen. Dit is super handig, toch?!

 

Sfeer op de werkvloer 

Niet alleen voor het extra punten scoren bij de baas en het idee op tafel leggen, maar ook voor de sfeer op de werkvloer zou een nieuw magazijn of nieuwe inrichting een goed idee zijn. Zolang alles is opgeruimd en er een duidelijk overzicht is van waar alles nou precies ligt, bevordert dit ook de sfeer op de werkvloer. Je gaat dan graag naar het werk, omdat je het overzicht hebt in het magazijn. Als iedereen met plezier naar het werk gaat, dan is de sfeer ook beter en zullen de collega’s fijner samenwerken. Dit zal zelfs uiteindelijk zorgen voor hogere cijfers binnen de organisatie.