Zakelijk Beter
Image default
Gezondheidszorg

Hoe kan je de beste warmtedeken kiezen?

Hoe de beste warmtedeken te kiezen

Als u op zoek bent naar een elektrische warmtedeken, weet u dat er veel producten zijn waaruit u kunt kiezen. Niet alle verwarmde dekens zijn gelijk. Hoe kiest u de beste warmtedeken? U zult naar verschillende criteria willen kijken voordat u een beslissing neemt.

Enkele dingen die u moet overwegen bij het kopen van de beste warmtekussen of deken zijn:

  • Aanpasbaarheid aan slimme apparaten 
  • Bediening met timer 
  • Comfort 
  • Verwarmingsspiralen
  • Stijl en grootte
  • Duurzaamheid
  • Waarde

Kies een warmtedeken die kan worden aangesloten op uw Smart Device

De dagen van een saaie warmtedeken die je gewoon in het stopcontact steekt zijn al lang voorbij. Nu kunt u verwarmde dekens kopen die kunnen worden aangesloten op uw iOS- of Android-toestel. Synchroniseer de app van de deken met uw telefoon en u kunt uw verwarmde deken overal in huis bedienen. dit geldt ook voor uw  warmtekussen.

Hoewel WiFi-geschikte dekens iets duurder zijn, is het de investering meer dan waard. U hoeft niet op te staan om de verwarmingsinstellingen te veranderen of de deken uit te zetten. Warmee’s dekens zijn WiFi-enabled en hebben een ingebouwde app die gemakkelijk te gebruiken is.

Zorg voor een timer

Hoewel elke warmtedeken een warmte-instellingsregeling heeft, heeft niet elke deken ook een timerregeling. Een van de enige problemen met elektrische dekens is de duur van de verwarmingssessie. Artsen raden u aan uw deken niet oneindig lang aan te laten staan, omdat dit leidt tot oververhitting en een potentieel veiligheidsrisico inhoudt.

Een timer op uw warmtedeken lost dit probleem op. Hiermee kunt u de duur van uw sessie instellen. Als u zelf kunt bepalen hoe lang uw dekenverwarming werkt, kunt u op uw gemak een dutje doen in de wetenschap dat de deken automatisch wordt uitgeschakeld. Zonder deze timer moet u een alarm of andere herinnering instellen om de deken uit te schakelen. Dat is niet ontspannend. Kies dus bij twijfel voor een elektrische deken met een timer en u zult blij zijn dat u dat gedaan hebt.

Kies een verwarmde deken die comfortabel is

Comfort is een belangrijke factor bij elke aankoop van huishoudelijke artikelen en uw verwarmde deken mag daarop geen uitzondering vormen. Uw deken moet gemaakt zijn van zachte materialen en de juiste afmetingen hebben, zodat u zich optimaal kunt ontspannen. Of u nu een dutje doet of gewoon even wilt uitrusten, uw verwarmde deken moet een betrouwbare, duurzame en gezellige metgezel zijn.

En bij comfort hoort ook gebruiksgemak. Is de warmtedeken machinewasbaar? Alle Warmee dekens zijn gemaakt van superzachte stoffen en zijn machinewasbaar. Ze zijn een geweldig cadeau voor vrienden, familie of voor uzelf.

Kies een verwarmde deken met de nieuwste (en beste) verwarmingsspiralen

De meeste verwarmde dekens hebben verwarmingsspiralen die warmte genereren. Maar niet alle spoelen zijn hetzelfde. Sommige verwarmingsspiralen zijn log en dik, wat vervelend kan zijn en uw comfort kan beperken. Dit probleem doet zich vooral voor bij dunnere verwarmde dekens en kan leiden tot een ondermaatse gebruikerservaring. Warmee dekens hebben gepatenteerde Invisiwire technologie, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over dikke verwarmingsspiralen die in de weg zitten.

Wat is Invisiwire technologie? Invisiwire spoelen zijn ongelooflijk dun, zo dun als een spinnenweb. U merkt deze verwarmde spoelen niet eens, maar ze doen hun werk om u warm te houden. Deze technologie is een unieke innovatie die nog nooit eerder op de markt is gebracht.

Maak het stijlvol

Vroeger waren er minder opties voor verwarmde dekens. Maar een verwarmde deken is een woonaccessoire, net als uw kussens, en moet passen bij uw persoonlijke stijl. Met andere woorden, uw deken moet functioneel zijn, maar er ook goed uitzien. Hij moet er net zo goed uitzien op uw bank als hij aanvoelt wanneer u hem opwarmt.

Samen met de stijl is ook de grootte een overweging bij het winkelen voor elektrische dekens. Warmee dekens zijn groot genoeg voor twee volwassenen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. U kunt onder een van onze dekens kruipen en uw favoriete film kijken, of gewoon ontspannen na een zware dag op kantoor — en er goed uitzien.

Zorg ervoor dat de fabrikant duurzaamheid promoot

Iedereen weet dat een verwarmde deken een duurzame keuze is. Door uw verwarmde deken hoger te zetten, kunt u uw thermostaat lager zetten en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Maar u wilt er ook zeker van zijn dat u een fabrikant steunt die zich inzet voor duurzaamheid.

Vanwege onze inzet voor duurzaamheid werkt Warmee samen met SeaTrees, een organisatie die het planten en beschermen van blue-carbon kustecosystemen ondersteunt en promoot.

Haal de meeste waarde uit een verwarmde deken

Ontspanning is nog nooit zo belangrijk geweest in deze hectische tijden. Zie een verwarmde deken als een investering in zelfzorg. U wilt de meeste waarde uit uw aankoop halen. Dat betekent een deken gemaakt van kwaliteitsmaterialen, die duurzaam is en alle functies heeft die u nodig heeft om het meeste uit uw ontspanning te halen.

Kies een elketrische warmtedeken

Met zoveel elektrische warmtedeken om uit te kiezen, kan de winkelervaring overweldigend zijn. Hopelijk heeft deze gids u geholpen bij het bepalen van de kenmerken die u moet overwegen bij het winkelen.

Warmee verwarmde dekens voldoen aan alle eisen van deze lijst en meer. Onze kenmerkende verwarmde deken is super zacht en we bieden het aan in een verscheidenheid van stijlvolle kleuren. Het is de perfecte metgezel om u te verwarmen als het koud is. Naast dekens bieden we ook verwarmde smart throws en matrasbeschermers, en niet-verwarmde woonartikelen. Bekijk onze productpagina om vandaag nog de perfecte elektrische warmtekussen te vinden.

 

 heat blanket