Zakelijk Beter
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Doppers bedrukken als relatiegeschenk

Als je als onderneming bezig bent met duurzaam ondernemen, wil je dit natuurlijk overbrengen aan je relaties. Dit kan op heel veel verschillende manieren, onder andere door het geven van een duurzaam relatiegeschenk. Het aanbod duurzame relatiegeschenken is de afgelopen jaren enorm toegenomen, wat ervoor heeft gezorgd dat de keuze voor een groen geschenk erg uitgebreid is. Een artikel waarmee je direct kunt uitstralen dat je bezig bent met duurzaam ondernemen, is de Dopper. Laat de Doppers bedrukken om je bedrijf aan deze groene gedachte te koppelen.

Toch geen Dopper nodig? Dan zijn er ook genoeg andere duurzame relatiegeschenken die deze boodschap over kunnen brengen.

Waarom Dopper? 

De grootste reden voor het ontstaan van Dopper is de enorme hoeveelheid plastic afval. Dopper inspireert mensen namelijk om de plastic afvalberg in onze oceanen te verminderen door hergebruikte waterflessen te gebruiken. Kies je voor het bedrukken van een Dopper als relatiegeschenk, dan draag je dus mee aan de vermindering van het plastic afval in de wereld. Bovendien worden er met elke verkochte Dopper drinkwaterprojecten gesteund.

Verschillende Dopper flessen

Dopper heeft verschillende flessen in het assortiment. De Dopper Original, de Dopper Insulated, de Dopper Glass en de Dopper Steel. Maar voor welke fles moet je dan gaan? Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we de kenmerken per fles op een rijtje gezet.

Dopper Original bedrukken

De Dopper Original bestaat uit 3 onderdelen. De fles, het bekertje en de dop. Deze 3 onderdelen zijn allemaal vaatwasbestendig. De Dopper Original is leverbaar in veel verschillende kleuren, dit in tegenstelling tot de overige modellen van de Dopper. Door de hoeveelheid kleuren is er dus altijd wel een Dopper die aansluit bij de huisstijl van jouw onderneming. Het is mogelijk om de Dopper Original fullcolour te laten bedrukken op de voor- en/of achterkant in twee verschillende formaten. Daarnaast kan de beker ook rondom bedrukt worden. De Dopper Original is geschikt voor koude, niet bijtende dranken en heeft een inhoud van 450ml.

Dopper Steel bedrukken

De Dopper Steel is de Dopper in het staal, extra sterk met een nog langere levensduur. De Dopper steel bestaat net als de Dopper Original uit 3 onderdelen. De fles, het bekertje en de dop. Ook deze onderdelen zijn allemaal vaatwasbestendig. De Dopper steel heeft een fles met een inhoud van 450ml, 490ml, 800ml en zelfs een fles van 1,1L. Ook de Dopper steel kan fullcolour bedrukt worden, net als de Dopper Original. Let op! De Dopper Steel is geen bidon of thermosfles.  

Dopper Insulated bedrukken

Naast de Dopper Original en de Dopper Steel heeft Dopper ook de Dopper Insulated in het assortiment. Deze fles is verkrijgbaar in 580ml en 350ml en bestaat net zoals de andere flessen uit 3 onderdelen. Deze 3 onderdelen zijn allemaal vaatwasbestendig. De Dopper Insulated is in tegenstelling tot de Dopper Original in een stuk minder kleuren verkrijgbaar. Het fijne van deze fles is dat de Dopper Insulated koude dranken tot 24 uur koud houdt en warme dranken tot 9 uur warm. Dopper Insulated bedrukken? Dat kan net als de andere modellen fullcolour.

Dopper Glass bedrukken

Last but not least; de Dopper Glass. De Dopper Glass is gemaakt van kristalhelder glas. Zo bespaar je nog meer plastic. De Dopper Glass is gemaakt van borosilicaatglas, wat extra sterk is en dus lang meekan. De Dopper Glass heeft twee verschillende modellen. De Dopper Glass, dit is een enkelwandige variant en de Dopper Glass Insulated. De Dopper Glass Insulated is dubbelwandig, waardoor dranken tot één uur warm of twee uur koud blijven. De enkelwandige variant heeft een inhoud van 400ml. De dubbelwandige insulated variant daarentegen heeft een inhoud van 450ml. Beide varianten van de Dopper Glass bestaan uit 3 onderdelen, welke alle 3 in de vaatwasser kunnen. De Dopper Glass bedrukken kan fullcolour, net als de andere flessen van Dopper.

Doppers bedrukken

Wil je Doppers laten bedrukken voor jouw ondernemening? Dat kan bij Greengiving in Barneveld. Je kunt de Dopper hier op verschillende manieren laten bedrukken. Zo kan de Dopper op de voor- en/of achterzijde van de beker worden bedrukt in twee verschillende formaten, maar kan de beker ook rondom bedrukt worden. Het is zelfs mogelijk, om tegen een meerwaarde, de Doppers te laten personaliseren met naam.

Goedkope Doppers bedrukken

Doppers bestellen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment Doppers bij Greengiving. Hier kun je bedrukte Doppers bestellen voor een mooie prijs en met snelle levertijden. Heeft u vragen? Neem dan zeker contact op met de specialisten van Greengiving.