Zakelijk Beter
Image default
Bouw en onderhoud

Meester in stucwerk: Stucadoorsbedrijf Zuid-Holland

Bent u woonachtig in de omgeving van Zoetermeer en zoekt u iemand die een stucwerk opdracht voor u uit kan voeren? Dan moet u zijn bij stukadoor Waddinxveen en stukadoor Voorburg. Zeker als u een stucwerker zoekt die over 25 jaar ervaring beschikt zit u hier goed. U bent misschien van plan om uw woning te renoveren of u wilt iets nieuws op de muur. Dan kan stucwerk de uitkomst bieden. Het maakt uw woning strakker en netter. Met stucwerk ziet uw huis er dus als nieuw uit. Zelf stucken is een hele klus. Indien u het echt goed wilt kunt u beter Stukadoor de Vries inhuren voor vakmensen met een hoge bekwaamheid in stucwerk. Stucwerk, spuitwerk en andere soorten egalisatie

Voor binnen maar ook voor muren buitenshuis kan een goede sterke laag stucwerk aan worden gebracht door dit grote ervaren bedrijf. Stukadoor Waddinxveen en Voorburg renoveren al 25 jaar lang muren met stukwerk. Met het VCA certificaat bewijst de Vries stukadoors dat ze 100% veilig te werk gaan en u geen risico loopt op schade. Ook de lage prijzen zijn een groot pluspunt. Toch nog barsten in de muur? Dan heeft u standaard 3 jaar garantie en dat kan oplopen tot een garantie 5 jaar. Ook is de organisatie lid van de NOA en kunt u rekenen op zeer hoge kwaliteit.

Stijlen stucwerk

Met de adviseur bespreekt u de gewenste stijl die u in de woning wilt. Aan de hand van een offerte worden diverse stucwerk pakketten aangeboden met een scherp tarief. Een echte interieur eyecatcher is bijvoorbeeld sierpleister. Deze kan in stijlen als Granol stucwerk, barokpleister, minigraniet, Spachtel en rustiekputz worden aangebracht. Zo zal er altijd sierpleisterwerk zijn welke bij uw woningstijl past. Sierpleiser bevat reliëf en kan ook met ornamenten worden aangebracht. Indien u graag de werkzaamheden wilt laten uitvoeren vraagt u vrijblijvend de offerte aan.

https://www.stukadoor-zoetermeer.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe een slotenmaker vinden in Den Haag?

Stevig hout met een vingerlas

7 tips voor een veilige kinderkamer