Zakelijk Beter
Image default
Bedrijven en samenleving

Waar let je op bij het laten stucen van je woning?

 

Wanneer jij je woning wilt laten stucen, dan doe je dit waarschijnlijk omdat je muren niet helemaal strak meer zijn. Het grote voordeel aan het laten stucen van je muren, is dat het een stuk strakker is. Doordat je muren er glad door worden gemaakt, zijn ze perfect te verven of te behangen. Zo heb je geen last meer van oneffenheden en weet je zeker dat het allemaal mooi wordt. Omdat het best een uitdaging kan zijn om een goede stukadoor te vinden, hebben we een aantal tips voor je, die je hier wellicht bij kunnen helpen. Aangezien je voor het stucen nieuwbouw doorgaans een flink bedrag betaalt, wil je natuurlijk wel dat het allemaal goed en netjes gebeurt.

Vraag eens rond in je omgeving

Vaak wil het wel eens helpen om in je omgeving rond te vragen of mensen nog een goede stukadoor kennen. De kans dat er altijd wel één iemand is die nog wat weet is vrij groot. Ook kun je overigens bijvoorbeeld een schilder vragen, die heeft vaak ook een relatief groot netwerk, zodat de kans ook hier een stuk groter is dat je een geschikte stucadoor vindt. Let er uiteraard wel op, dat je niet alleen vraagt of ze er nog één kennen, maar ook of ze goed werk afleveren.

Benader verschillende bedrijven

Voor een absolute vakman, ben je bij wandgrimeurs.nl aan het juiste adres. Echter is het wel verstandig om altijd een aantal andere bedrijven te vragen om een offerte uit te brengen. Zo heb je namelijk een idee of de prijzen enigszins op één lijn liggen en hoef je niet bang te zijn dat je teveel betaald. Uiteraard is het vervolgens helemaal aan jezelf om te bepalen met welk bedrijf je in zee gaat. Het kan namelijk heel goed zijn, dat een bedrijf stukken voordeliger is, maar je hier simpelweg geen fijn gevoel bij hebt. Je doet er daarom dus goed aan om niet alleen te kijken naar prijs, maar ook te luisteren naar je gevoel.