Zakelijk Beter
Image default
Auto-industrie

Wat te zoeken in een honden drinkbak voor op reis

Wat te zoeken in een honden drinkbak voor op reis

Of u nu op reis gaat of gaat wandelen in het bos, uw hond moet net als u gehydrateerd blijven. Afhankelijk van waar u heen gaat en wat u gaat doen, zijn reiswaterbakjes en -flesjes handiger dan het meenemen van de normale honden drinkbak van uw huisdier.

  • Materiaal: De meeste opvouwbare bakken zijn gemaakt van siliconen of stof. Stevigere bakken kunnen gemaakt zijn van plastic of roestvrij staal. Zoek naar voedselveilig materiaal dat BPA- en ftalaatvrij is. Als uw hond graag kauwt en speelt met zijn voerbak, kan de verleiding van siliconen en stof (en zelfs plastic!) groot zijn.
  • Draagbaarheid: Bij sommige reisbakken draait alles om draagbaarheid. Ze zijn licht van gewicht en kunnen worden opgevouwen of ingeklapt, zodat je ze in een rugzak of zak kunt stoppen. Vaak hebben ze karabiners of lussen, zodat je ze aan je uitrusting kunt vastmaken. Kommen voor in de auto hoeven niet zo licht of makkelijk mee te nemen te zijn.
  • Spatvrij: Kommen die bedoeld zijn voor gebruik in de auto hebben meestal een rand of een speciaal deksel dat voorkomt dat het water eruit klotst. Sommige werken beter dan andere, en alles hangt af van hoeveel water u in de honden drinkbak doet, hoe gretig uw hond drinkt en hoe hobbelig uw reis is.
  • Capaciteit: Reisbakken kunnen vaak minder water bevatten dan de honden drinkbak die uw hond thuis gebruikt, vooral een honden drinkbak die u gebruikt tijdens een wandeling of in de auto. De door ons geteste bakken hebben een inhoud van 12 tot 64 ons. Als u een kleine hond hebt, is de lagere capaciteit handig, maar voor een grotere hond moet u hem misschien meerdere keren bijvullen. Controleer ook de grootte van de opening om er zeker van te zijn dat de snuit van uw hond niet te groot is voor een kleine kom.
  • Schoonmaken: U kunt een honden drinkbak misschien niet in de vaatwasser zetten als u onderweg bent, maar maak hem wel schoon zodra u thuis bent. Niet alle kommen zijn vaatwasmachinebestendig, en sommige hebben randen of hoeken waar zich slijm kan ophopen. Als een kom niet vaatwasmachinebestendig is, zorg er dan voor dat je hem goed en gemakkelijk met de hand kunt afwassen.

Wilt u uw hond overal mee naartoe nemen, maar heeft u een hekel aan al het inpakken en voorbereiden?

In plaats van je zorgen te maken over het meenemen van een honden drinkbak en deze in je tas te laten passen terwijl je onderweg bent, heeft de beste waterfles een ingebouwde drinkbak! Ze zien er bijna hetzelfde uit als menselijke waterflessen, maar draagbare waterfles hond hebben een kleine kom voor gemakkelijk drinken. Vul de waterfles hond gewoon voordat u met uw pup op pad gaat!

Wat is een roestvrijstalen hondenbak?

De naam zegt het al: het is een honden drinkbak van roestvrij staal. Roestvrij staal is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor het keukengerei waarmee u eet. Hoogwaardig roestvrij staal is duurzaam en gaat jaren mee. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom dit een populair materiaal is voor hondenbakken. Sommige bakken zijn volledig van roestvrij staal, terwijl andere een rubberen of siliconen bodem hebben om te voorkomen dat de honden drinkbak gaat schuiven terwijl uw hond eet.

Welke honden hebben een roestvrijstalen hondenbak nodig?

Naar mijn mening zou elke hond een roestvrijstalen honden drinkbak moeten gebruiken – die is in veel opzichten beter dan plastic en keramische voerbakken.