Zakelijk Beter
Image default
Auto-industrie

Een hogedrukreiniger kopen waar je jarenlang plezier van hebt

Een hogedrukreiniger kopen waar je jarenlang plezier van hebt

Iedereen wil een Hogedrukreiniger kopen waarvan ze jarenlang plezier kunnen hebben. Je gebruikt immers niet alleen voor het wassen van de auto, maar vaak ook voor het schoonspuiten van de stoep. Bovendien zijn er ook genoeg mensen die de dakgoot er schoon mee spuiten. Hiervoor is het belangrijk dat je de druk kunt regelen. Vaak zie je dat aan een metertje of dat er een knop op zit voor meerdere standen. Bovendien is de wateropbrengst ook belangrijk. Je wil immers niet dat de machine steeds tussendoor afslaat. Om dat te voorkomen moet hij het water dus ook enigszins kunnen opslaan. Het apparaat wordt er misschien iets zwaarder van, maar je hebt er wel meer gemak van. Zo is het klusje zo geklaard en hoef je niet jouw tijd te verspillen aan wachten.

De waterdruk laat je zien hoeveel water hij per uur of per minuut uit de slang kan spuiten. Dit is belangrijk om te weten, want dan kan je ook een berekening maken hoelang je er over gaat doen. Tevens is het ook handig als je een spuitlans en accessoires bij de hogedrukreiniger hebt of kunt kopen. Dit omdat je natuurlijk niet met al te veel druk in de dakgoot wil spuiten, want dan wordt je vies.

Tips qua accessoires

Bij 5top hebben wij ook een aantal tips over de accessoires voor een hogedrukreiniger. Een borstel kan namelijk handig zijn voor het reinigen van de auto met zeep op een lage druk. Dit hoef je dan ook niet meer met een sponsje te doen. Ook heb je speciale langere slangen voor het reinigen van het riool. Echter wordt dit meestal door specialistische bedrijven gedaan. Daarnaast heb je ook een vuilfrees die in de kieren en gaatjes komt waar je net niet al het vuil met de hogedrukreiniger hebt verwijderd.