Zakelijk Beter
Image default
Auto-industrie

Duurzaam ondernemen met laadpalen

Als ondernemer investeren in een laadpaal aan je kantoor kan niet anders dan aangemoedigd worden. Zo draag je niet alleen je steentje bij aan duurzaam ondernemen, je bewijst er ook je werknemers een grote dienst mee. Ook al zijn de voordelen voor iedereen enorm, toch zien we dat nog veel ondernemers aarzelen om te voorzien in een laadpaal kantoor. Een gemiste kans natuurlijk die vaak voortkomt uit onvoldoende kennis over de mogelijkheden.

De voordelen van een laadpaal kantoor

Nu je wagenpark steeds groener wordt en elektrische en hybride auto’s een steeds belangrijke plaats in de vloot innemen, neemt natuurlijk ook de vraag naar laadmogelijkheden toe. Zou het niet mooi zijn als je je werknemers de kans kon geven om hun auto gewoon tijdens de werkuren aan de laadpaal aan je kantoor te kunnen opladen? Zo moeten ze niet langer zelf investeren in oplaadmogelijkheden en moeten ze bovendien niet langer zoeken naar een geschikt openbaar laadpunt. Voor jou en je bedrijf is het een bedrijfskost waardoor je van de verschillende fiscale voordelen kunt genieten.Als je dan ook nog eens kiest voor een laadpaal via aan abonnement, heb je het voordeel dat je nooit nog voor onverwachte kosten geplaatst wordt. In het abonnement wordt namelijk niet enkel de installatie van de laadpaal aan je kantoor voorzien, ook onderhoud en eventuele herstellingen vallen onder de verantwoordelijkheid van het bedrijf waarbij je je abonnement hebt afgesloten. Zorgeloos gebruik maken van laadpaal kantoor, daar gaat het bij het inschrijven op een abonnement over.

Kiezen voor een abonnement is maximaal gebruik maken van de mogelijkheden

De beslissing te nemen om te voorzien in een laadpaal kantoor is één zaak, nu met je die enkel nog in de praktijk zien te brengen. Als jij dit nog niet eerder deed omdat je je zorgen maakt over de praktische kant hiervan, kunnen we je alvast geruststellen. Het gaat makkelijker en sneller dan je zou denken.De makkelijkste manier om te voorzien in een laadpaal aan kantoor, is het aangaan van aan laadpaal abonnement. Zo geniet je maximaal van de vele voordelen zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen. Nadat je contact opgenomen hebt met de installateur komt een adviseur bij je ter plaatse om de mogelijkheden binnen jouw bedrijf in kaart te brengen. Hierbij wordt nagegaan hoeveel laadpalen je nodig hebt, welke abonnementsformule voor jouw bedrijf het meest geschikt is en waar de laadpunten het beste kunnen komen. Deze analyse leidt vervolgens tot een onderbouwd advies en een vrijblijvende offerte op maat. Ben je overtuigd van de voordelen en mag de laadpaal aan je kantoor er komen? Op het afgesproken tijdstip komt een ervaren installateur de werken uitvoeren en de laadpaal kantoor in gebruik stellen. Vanaf dan kunnen jij en je werknemers zorgeloos en onbeperkt de auto opladen tijdens het werken. 

Door de kans op het installeren van een laadpaal kantoor met beide handen aan te nemen, bewijs je niet alleen je werknemers, maar ook je bedrijf een grote dienst. Vanaf dan kun je met recht en reden zeggen dat je actief je steentje bijdraagt aan het duurzaam ondernemen.