Zakelijk Beter
Image default
Auto-industrie

Bespaar jezelf tijd en moeite: laat de gesprekken uittypen door een spraakherkenningsapparaat

Als je in het medisch vakgebied werkt, dan zul je misschien wel bekend zijn met het uittypen van de gesprekken met de patiënt. Dit is nodig voor hun dossier en daarom is het belangrijk dat je dit goed bijhoudt. Het kan alleen veel werk kosten. Hier komt dan ook de Dragon medical one bij kijken. Dit apparaat is een medisch spraakherkenningsapparaat die gesprekken omzet naar tekst terwijl je het gesprek hebt. Dit apparaat is speciaal voor het medisch vakgebied en verstaat dus ook medisch jargon en zet dit op papier. Dan hoef je dus nooit meer zelf volledige gesprekken uit te typen, maar alleen even de tekst van het apparaat te checken en eventueel aan te vullen. 

 

Koop de Dragon Medical One via deze webshop

De Dragon Medical One is een investering, maar scheelt je later wel een hoop moeite en tijd. Dan kun je je ook meer focussen op de patiënt. Als je het apparaat wilt gaan kopen, dan is onze aanrader om dit te doen via de webshop van spraakherkenning.nl. In deze webshop kun je de Dragon Medical one makkelijk bestellen en snel laten leveren bij je praktijk. Dan kun je aan de slag met dit apparaat en meteen gaan inzetten bij de gesprekken met je patiënten. 

 

De vele pluspunten van een spraakherkenningsapparaat aanschaffen

Er zitten veel pluspunten aan het aanschaffen van een spraakherkenningsapparaat zoals die van Dragon. Een voordeel is dat het je veel tijd en moeite gaat schelen op lange termijn. Daarnaast kun je ook je aandacht bij de patiënt houden. Ook hoef je dus nooit meer zelf alles uit te typen of hier iemand voor in te huren. Het apparaat zet het gesprek makkelijk om naar tekst in een gewenst programma zoals Word of iets anders. Dit apparaat is de oplossing voor huisartsen en dokters, zodat ze hulp krijgen bij het uittypen van de gesprekken.