Zakelijk Beter
Image default
Marketing en reclame

De kracht van gepersonaliseerde video

De kracht van gepersonaliseerde video

De afgelopen jaren heeft videocontent niet stilgezeten. De mogelijkheden zijn enorm gegroeid en dat zorgt voor leuke, nieuwe en originele kansen. Één daarvan is het personaliseren van video. Door personalisatie aan je video toe te voegen kun je iedereen in jouw doelgroep persoonlijk aanspreken en videocontent laten zien die voor die persoon relevant is. Met als resultaat? Mensen houden hun aandacht er langer bij, er ontstaat een persoonlijke connectie tussen jouw doelgroep en jouw merk of bedrijf, en er ontstaat een hogere conversie. Maar wat is personalisatie nou eigenlijk?

Gepersonaliseerde video uitgelegd

De basis voor gepersonaliseerde video is data. Data waar jij over beschikt en bijvoorbeeld hebt opgeslagen in een CRM systeem. Met deze data ga je naar een professioneel videoproductie bedrijf, samen met jouw wensen en ideeën voor de video. Zorg ervoor dat je een bedrijf uitkiest die veel ervaring heeft met gepersonaliseerde video, want het is een vak apart. Een geschikt bedrijf is bijvoorbeeld videomarketingbureau ZoomWorks, gevestigd in Deventer. Hun UX designers verwerken jouw data in een database die communiceert met de video die ze gaan produceren voor jou. In deze video bouwen ze verschillende momenten in waarop de database realtime geraadpleegd moet worden. Op deze momenten krijgt de kijker content te zien die volledig op hem of haar is afgestemd. Gaaf toch?

Hoe lang duurt een gepersonaliseerde video laten maken?

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten hoeveel tijd een gepersonaliseerde video laten maken in beslag neemt. Wanneer is jouw video klaar? Dat ligt eraan, want dit is afhankelijk van verschillende factoren. Het ontwikkelen van een concept, het uitwerken van een script, de mogelijkheden in personalisatie, de beschikbare data… De doorlooptijd verschilt dan ook per bedrijf. Mocht je echt een gerichte tijdsindicatie willen dan raden wij aan om contact op te nemen met videomarketingbureau ZoomWorks. Zij kunnen dan samen met jou kijken wat de wensen zijn, welke data er beschikbaar is, wat er mogelijk is en hoe lang het ongeveer gaat duren om jouw gepersonaliseerde video te realiseren.

https://zoomworks.nl/gepersonaliseerde-video-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

Hoe breng je jouw bedrijf in beeld met video?